Workshops & Events - med inspiration till ett mer hållbart liv

För att kunna inspirera och sprida budskapet om ett hållbart liv så bjuder vi in till olika workshops och föreläsningar. Vi bjuder in företag eller personer som jobbar med eller kan inspirera till ett mer hållbart liv. Det kan vara allt från workshops där man faktiskt skapar något tillsammans eller en föreläsning. I priset ingår alltid ekologisk fika och materialkostnad (vid behov). Här nedan hittar ni och kan boka alla kommande event och workshops.

Kommande Workshops och Events


ADVENT STÅR FÖR DÖRREN

Lördagen den 26 november skapar vi julstämning i butiken inför advent!

Systrarna Persson kommer och signerar sin nya bok Högtider & Vardagsfest. En bok fylld av inspiration som kan bli en perfekt gåva.

Vi kommer även ha besök av L:a Bruket och Gaëlle Kombucha som guidar dig igenom deras sortiment och ger tips på härliga klappar inför jul. 

I vårt kafé serveras varm vintermumma och annat juligt gott.

Varmt Välkommen! 

Workshop Vinterbukett - ATELIER VIDNER 

När: 23:e november, kl.19.00-21.00 

Var: AB Småland 

Kostnad: 795 SEK per person 

I en rolig och kreativ miljö får du lära dig grunderna i bukettbinderi och hur du kan ta tillvara på naturens material i ditt skapande! 

Vi kommer gå igenom hur man binder en bukett i en grenkonstruktion, där vi använder oss av vackra snittblommor och grenar som går i vinterns tema. Att använda en grenkonstruktion är ett roligt sätt att skapa en bukett på, som gör det lite enklare att binda i spiral och som kan återanvändas varje gång du vill skapa en ny bukett hemma. Du kommer kunna anpassa din konstruktion och bukett efter den stil och storlek som du själv gillar. Under kvällen bjuds det på ekologisk fika! 

Vi ser fram emot ditt deltagande och en mysig stund tillsammans! Inga förkunskaper krävs för att delta. Varmt välkommen! 

Kvällens upplägg: 

1. Introduktion och genomgång av växtmaterial, grunder och teknik. 

2. Illustration hur du skapar en grenkonstruktion och binder din bukett. 

3. Alla deltagare skapar sina buketter. 

4. Samling & Avslutning. 

5. Packning. 

Ingår: Allt material och ekologisk fika. 

Boka din plats: Maila antal deltagare till info@ateliervidner.com (betalning görs i samband med anmälan) 

Atelier Vidner är en kreativ studio baserad i Malmö som arbetar inom landskapsarkitektur, trädgård och blomsterdesign, vänligen se ateliervidner.com för mer info.

Gångna Workshops & Events

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.